Wie ben ik?

Mijn naam is Anita Claassens en samen met mijn drie kinderen woon ik in Tilburg. In 1999 ben ik naast mijn baan als directie-secretaresse een nagelstudio begonnen. Tijdens het ‘nagelen’ kwamen er allerlei persoonlijke gesprekken op gang. Omdat ik graag wat meer wilde doen voor mijn klanten ben ik in een opleiding gaan doen tot LifeCoach. Inmiddels heb ik de opleiding met goed gevolg afgesloten en is het tijd geworden om mijn eigen leven een andere richting te geven. Ik wil mensen ondersteunen om hun doelen te bereiken en ze (emotioneel) in balans brengen. 

Wat doe ik?

Ik heb me toegelegd op het coachen van mensen met die op zoek zijn naar hun passie en in hun kracht willen leren staan.
Daarnaast coach ik graag stellen met relatieproblemen* en mensen met een (naderende) burn-out. Daar ligt mijn kracht en dat vind ik leuk om te doen!

*Bij relatie problemen kun je denken aan vreemdgaan van een der partners, problemen op sexueel gebied of hulp voor samengestelde gezinnen.
Ook hulp bij de keuze wel of niet scheiden.


Coachen als beroep

Coach is geen beschermd beroep, in principe zou iedereen zich coach kunnen noemen. Het is dus belangrijk dat je weet dat je in goede handen bent!

Ik heb mijn opleiding gevolgd bij Health Balance in Berkel-Enschot, een gerenommeerd opleidingsinstituut op het gebied van LifeCoaching. Uiteraard houdt ik mijn coachende vaardigheden op peil door het volgen van Masterclasses en intervisies.

In 2011/2012 heb ik de opleiding tot GeluksCoach van Mathilde Kuiper en Sheila Neijman gevolgd en met goed resultaat afgerond. Daarna heb ik de opleiding tot GeluksDocent gevolgd en in december 2012 heb ik mijn certificaat behaald.

In 2013 ben ik gestart met de NLP Practicioner opleiding van Novalife. In mei 2014 heb ik mijn certificaat behaald.

in mei 2015 heb ik mijn Master Practicioner NLP behaald bij Novalife opleidingen.

In juni 2015 heb ik mijn certificaat Tafelopstelling behaald bij Dare2beyou academie

Momenteel ben ik mijn opleiding PAS aan het afronden

Mijn manier van Coachen is strikt vertrouwelijk, alles wat besproken wordt valt onder mijn beroepsgeheim en zal niet zonder uitdrukkelijke toestemming met derden gedeeld worden. 

Banner_4.png