Hoe werk ik?

Ik werk altijd resultaat gericht en gebruik daarbij oa LifeCoachingstechnieken, NLP en Tafelopstelling. Ook is er de mogelijkheid om een coaching te doen met het Paard als Spiegel.
Op weg naar waardevolle inzichten en mooie ervaringen!

Als je geïnteresseerd bent en contact hebt opgenomen maken we een afspraak voor een oriënterend gesprek.. Tijdens dit gesprek kijken we of we een klik* hebben en bespreken we wat jij wilt bereiken tijdens het coachingstraject en hoe ik je daarbij kan helpen. Dit oriënterend gesprek vind altijd plaats op mijn kantoor in Tilburg.

Besluiten we met elkaar in zee te gaan dan stuur ik je een vragenlijst die je invult en naar mij terugstuurt daarna volgt een uitgebreid intake-gesprek. Na het intake-gesprek maken we een afspraak voor het eerste coachingsgesprek.

Gesprekken kunnen plaatsvinden bij mij op kantoor of op elke andere locatie. Soms zal ik bewust een bepaalde plaats kiezen omdat dit in het coachingstraject past. Ik ga ervan uit dat dit voor jou geen bezwaar zal zijn. Online Coaching behoort ook tot de mogelijkheden. Het gaat erom dat jij je er prettig bij voelt.


Hoeveel gesprekken je nodig hebt is vooraf moeilijk te zeggen. Soms is een of twee keer genoeg in andere gevallen kunnen er 6 of meer gesprekken volgen. Dit is afhankelijk van je coachvraag en motivatie. Het belangrijkste is dat jij je doel bereikt!

Het kan natuurlijk altijd zijn dat je een gesprek moet verzetten, ik maak dan graag een nieuwe afspraak met je. Houdt er echter wel rekening mee dat bij afzeggen minder dan 48 uur voor aanvang van het gesprek de kosten gewoon in rekening** gebracht zullen worden. *Die klik is een absolute voorwaarde om samen te kunnen werken. Mocht die klik er niet zijn dan kunnen we altijd samen kijken wat er verder mogelijk is.
** Uitzonderingen in geval van overmacht kunnen altijd voorkomen en zullen we op gepaste manier oplossen.
Banner_4.png