LifeCoaching

Wat is LifeCoaching

Life Coaching is individuele begeleiding met een vooraf duidelijk omschreven doel. Life Coaching is vooral gericht op persoonlijke ontwikkeling van de mens. Life Coaching is beslist geen therapie of adviesgesprek! Mijn doel als Coach is om jou te brengen, van waar je was, naar waar je wilt zijn!
 

Waarom zou je een LifeCoach nodig hebben?

Een LifeCoach leert u de juiste keuzes te maken. Als u behoefte heeft aan een klankbord. Als u het gevoel heeft dat u, persoonlijk of zakelijk, niet eruit kunt halen wat erin zit en u wilt dat graag veranderen. Dan is het tijd om eens met een LifeCoach te praten.

LifeCoaching kan op allerlei vlakken uitkomst bieden. Op werkgebied kunt u denken aan loopbaanbegeleiding, hoe ga ik om met die ene (autoritaire) collega, hoe gooi ik het roer om, is dit wel de juiste baan voor mij?

Maar ook op persoonlijk vlak kunt u zitten met vragen of problemen waarvoor we samen naar een oplossing kunnen zoeken. Je kunt dan denken aan nemen van afscheid van een geliefde, balans vinden tussen gevoel en verstand, hoe ga je verder na een scheiding. Coaching is ondersteuning bij je persoonlijke groei.

Waarom zou je mij als LifeCoach kiezen?

Je huurt mij in omdat je serieus aan de slag wilt om je doel(en) te bereiken, omdat het tijd is om meer gefocust te zijn. Je wilt op het juiste spoor blijven, groeien in je persoonlijke leven en toegeven aan je innerlijke drive.

Hoe werk ik als  LifeCoach?

Tijdens onze gesprekken ben ik er 100% voor je, ik luister naar jouw verhaal zonder te oordelen . Ik stel vragen , spiegel en vat samen wat ik hoor. Je word geconfronteerd met je eigen gedrag, uitgedaagd en geprikkeld. Dit zal niet altijd makkelijk en leuk zijn maar helpt je wel om persoonlijke groei door te maken en in beweging te komen. Werkelijk kijken naar wie je zelf bent en je open stellen voor de oplossingen die je in je hebt maken dat je trots op jezelf kunt zijn.