Je wil stoppen met roken.

Het kan niet anders zijn dan dat je overweegt om te stoppen met roken. Anders was je hier niet geweest, toch?
Natuurlijk weet jij hoe slecht roken voor je is en hoe groot het plezier zal zijn als je niet meer rookt. Maar laten we eerlijk zijn, het heeft er tot nu toe niet voor gezorgd dat je bent gestopt met roken of je bent wel al eerder gestopt met roken maar je bent weer begonnen.

WAT IS ER NU ANDERS?

Je bent vast besloten en vastberaden om deze keer je poging te laten slagen en nu definitief met roken te stoppen!

WAT WERKT?

De Rob Kelly Methode™. Dit is een op hypnose gebaseerde methode om snel en makkelijk te stoppen met roken en ontwikkeld door psycholoog en hypnotherapeut Rob Kelly. In combinatie met NLP weet ik zeker dat jij zult stoppen met roken als je dat echt wilt!

 Stoppen met Roken is ERG GEMAKKELIJK als je het op de juiste manier aanpakt. Het heeft niks te maken met wilskracht, je wordt niet saggerijnig, krijgt geen ontwenningsverschijnselen en het is betaalbaar.

De Rob Kelly Methode™ compleet anders dan andere methoden die er tot nu waren. Het is snel, betaalbaar, geen bijwerkingen en heeft een hoog slagingspercentage (volgende de feedback ongeveer 95%).

De methode is een no-nonsense, praktische en leven veranderende ervaring die jou weer de controle terug geeft over je gedachten, je impulsgedrag stopt en je overtuigingen over roken blijvend veranderd en er voor zorgend dat STOPPEN MET ROKEN MAKKELIJK IS.

DE SESSIE

De sessies is kort. Ongeveer een uur tot anderhalf uur en bestaat uit een korte intake en een hypnose sessie.

DE KOSTEN

De kosten van de sessie bedragen €399,-
Betaalbaar als je je realiseert dat een pakje sigaretten inmiddels gemiddeld €6,- kost. Snel gerekend, wanneer je een pakje in de twee dagen rookt dit je € 1.095,- per jaar kost. Bij een pakje per dag € 2.190.

Besluit jij dit jaar nog te stoppen met roken zodat je het nieuwe jaar gezond in kunt gaan. Dan doe ik je nu een speciaal aanbod! Tot 1 januari 2015 krijg je €100,- korting en betaal je dus maar €299,- euro

BEL dus NU voor een afspraak!

Bel voor het maken van een afspraak en je behoort binnenkort tot de steeds grotere groep NIET ROKERS.
 

Banner_4.png