Online-scheiden

SCHEIDEN

Je hebt besloten om je liefdesrelatie te beëindigen en te gaan scheiden. Je wilt dat het liefst in harmonie doen samen met je partner. Dan is mediation geschikt voor jullie.

Ik zorg voor overzicht en het opstellen van een convenant en ouderschapsplan doen we in samenspraak. Als jullie als ouders ondersteuning nodig hebben kan ik kindgesprekken voeren met jullie kinderen. En, als jullie dat wensen kan ik ook zorgen voor een advocaat die een verzoekschrift indient bij de rechtbank.

verzoening41

VERZOENING

Liever toch samen verder?

Ook dat is mogelijk. Als mediator kan ik jullie helpen met jullie communicatie. Dat geldt voor liefdespartners maar natuurlijk ook voor broers en zussen, ouders en kind(eren) of grootouders en kleinkind(eren). 

Miscommunicatie en irritaties tussen broers en zussen of andere familieleden of bij twijfel over een scheiding kunt het gesprek aangaan met uw familielid/partner onder mijn deskundige begeleiding. Zonder druk en zonder dat de uitkomst vooraf vast hoeft te staan. Naar aanleiding van de gesprekken kunt u zelf beslissen wat voor u juist voelt en met behulp van mediation vastleggen of afwikkelen wat nodig is.

nalatenschap12

NALATENSCHAP

De verdeling van een erfenis. Het geeft vaak wrijving. Als u er  niet meer uitkomt dan is mediation zeker geschikt.

Mediation over de erfenis kan na maar zeker ook vóór overlijden plaatsvinden. U kunt dan voorkomen dat er na uw overlijden nare conflicten plaatsvinden. Bij mediation na overlijden gaat het meestal om conflicten op te lossen.

woonomgeving12

WOONOMGEVING

Fijn wonen en woongenot, soms is het ver te zoeken. Overlast van de buren kan frustrerend werken en je uit je slaap houden. Een oplossing lijkt dan ver weg.

Luisteren naar elkaars verhaal kan zorgen voor wederzijds begrip en herstel van de relatie. Waardoor woongenot en geluk weer plaats krijgen in het leven van u en uw buren.

Kennismaking

Neem contact op voor een gratis kennismaking met Anita om te kijken of mediation wat voor jou is.